باکس ۴۰*۳۰ عمق ۱۷

باکس ۴۰*۳۰ عمق ۱۷

پردیس شاپ - فروشگاه آنلاین صنعت برق

باکس ۴۰*۳۰ عمق ۱۷ – شرکت آروین صنعت بسپار با تکیه بر سال­ ها سابقه حضور در صنعت کشور، دارای تولیداتی از جمله بدنه تابلو برق پلی استر (فایبر گلاس) در اندازه ­های مختلف و همچنین قاب کنتور کامپوزیت و جعبه انشعاب در انواع ابعاد و رنگ ­­های متنوع برای اولین بار در ایران می­ باشد. به علاوه کلیه تابلوهای برق تولید شده در شرکت آروین صنعت بسپار، دارای تاییدیه اداره توزیع نیروی برق استان تهران و چند استان دیگر می باشد.
شایان ذکر است که امروزه با توجه به ویژگی­ های منحصر به فرد کامپوزیت ­ها؛ در اکثر کشورهای پیشرفته صنعتی؛ این مواد جایگزین مناسبی برای فلزات به شمار می ­آیند. به علاوه برای کاربرد کنتورهای دیجیتالی در محیط­ های خارجی، نیاز به محافظ جهت سالم بودن و طول عمر کنتور ضروری به نظر می­رسد که با استفاده از بدنه تابلو برق کامپوزیتی می­ توان به این مهم دست یافت.
باکس های برق کامپویزیتی شرکت آروین صنعت بسپار دارای تاییدیه آزمون های استاندارد باکس های برق مانند IP، IK و UL-V0 می باشد. (برای آشنایی با آزمون های ذکر شده به بخش مطالب آموزشی مراجعه کنید.)

باکس­های الکتریکی Electrical box or electrical enclosure))

I: تعریف باکس الکتریکی

یک باکس یا محفظه یک قسمت ضروری از لوازم الکتریکی است و محافظت این قطعات در برابر تاثیرات خارجی (ضربه مکانیکی، ورود آب یا ذرات جامد و…) را بر عهده دارد. باکس­ ها و محفظه­ هایی که به عنوان لوازم جانبی الکتریکی جهت کاربرد خانگی و سایر تاسیسات الکتریکی ثابت مورد استفاده قرار می­گیرند، تحت نظر کمیته بین المللی الکترونیک (IEC) طراحی، ساخت و پشتیبانی می­شوند.

شایان ذکر است که این قسمت از IEC به باکس ­ها، محفظه­ ها و اجزای محفظه­ هایی اختصاص دارد که به عنوان لوازم جانبی الکتریکی با یک ولتاژ برآورد شده ­ای که از ۱۰۰۰ V a.c. و ۱۵۰۰ V d.c. تجاوز نمی­کند، معرفی می­شوند.

باکس ­های الکتریکی می­توانند از مواد عایق، فلزی، کامپوزیتی و پلاستیک طبیعی و مصنوعی ساخته شوند که در این بین مواد کامپوزیتی به دلیل وزن کم، عایق الکتریکی و گرمایی، مقاومت در برابر آتش و عدم نیاز به ارت دارای برتری خاصی نسبت به سایر مواد نامبرده هستند.

II: کاربرد باکس­های الکتریکی

این باکس­­ ها برای کاربردهای خانگی و یا سایر تاسیسات مشابه ثابت در فضای داخلی و یا خارجی درنظر گرفته می­شوند. باکس ­های مطابق با این استاندارد برای استفاده در محدوده دمایی محدودی مناسب­ می­باشد که بطور معمول از ۴۰⁰C+ تجاوز نکند اما متوسط آن در یک بازه ۲۴ ساعته از ۳۵⁰C+ فراتر نرود، همچنین حد پایین این محدوده دمایی ۵⁰C- است. شایان ذکر است که در طول نصب ممکن است دما از محدوده فوق الذکر خارج شود که به نوع طبقه­ بندی باکس­ ها بستگی دارد.

انواع مختلفی از باکس ­های الکتریکی وجود دارد. برخی جهت کاربردهای خانگی طراحی می­شوند، در حالی که برخی دیگر برای فیکسچرهای روشنایی آویزان کاربرد دارند و یا برای فضای باز و تاسیسات ضد آب طراحی می ­گردند. همچنین برای نصب باکس­های الکتریکی در بتن و آجر نیز انواع خاصی از باکس مورد استفاده قرار می­گیرد. به طور کلی طبق آن­چه که پیش از این ذکر شد، هدف یک باکس الکتریکی فراهم آوردن یک محیط امن برای سیم­ها و سایر تجهیزات الکتریکی است.

ویژگی­ های منحصر به فرد قطعات الکتریکی کامپوزیتی به شرح ذیل است.

عایق بودن الکتریکی و گرمایی

این مواد ذاتا عایق بوده (بر خلاف جعبه ­های فلزی) و کیفیت عایق آن­ها به دلیل ساختار ماده به شکل کم نظیری بالاست و کاملا با مواد سرامیکی رقابت می­کند. به گونه­ای که عدد دی الکتریک آن­ها بالای ۲۰ کیلوولت می­باشد. این مواد جذب رطوبت نداشته و در نتیجه در اثر نفوذ آب و بخار دچار اختلال در خواص رسانایی و دی الکتریک نمی­ گردند.

مقاومت در برابر آتش

کلیه جعبه­ ها و قطعات عایق کامپوزیتی شرکت آروین صنعت بسپار دارای مشخصه V-O 3mm  از استاندارد U.L94 می­باشند که سطح ایده­ آل استانداردهای بین المللی از این حیث است.

استحکام فوق العاده مکانیکی

به پشتوانه خواص مکانیکی کم نظیر کامپوزیت­ها، محصولات شرکت آروین صنعت بسپار دارای بالاترین ضریب مقاومت ویژه (نسبت مقاومت به وزن قطعه) می ­باشند.

در نتیجه محصولات کامپوزیتی علاوه بر اینکه از استحکام بالا، قابلیت مناسب برای مونتاژ و ابزارپذیری (مانند سوراخکاری، برش و قلاویزکاری برخوردارند، بسیار سبک بوده و در حمل و نقل و نصب از سهولت ویژه­ای برخوردارند.

عدم نیاز به ارت

از آنجایی که مواد کامپوزیت مزبور از خواص عایق الکتریکی بسیار بالایی بهره ­مند هستند و این ویژگی را همراه با دی الکتریک بسیار بالا، عدم جذب بار الکتریسیته ساکن همراه با عدم جذب آب و رطوبت در طول عمر نامحدود خود حفظ می­ کنند، کلیه تاسیساتی که درون این محفظه نصب می­شوند نیاز ضروری به اتصال به ارت را نخواهند داشت.

مواد کامپوزیتی؛ با توجه به اجزاء و مواد درون آن از حیث فیزیکی و شیمیایی و آزمون­ های فنی انجام شده؛ بهترین انتخاب و گزینش ایده ­آل جهت ساخت قطعات الکتریکی و روشنایی در جهان امروزی به شمار می­ روند. این امر به گونه ­ای است که در حال حاضر بیش از ۹۵درصد از کاسه چراغ­ های اصلی خودرو (همچنین خودروهای تولیدی داخل کشور) همگی از مواد کامپوزیتی تولید می­ شوند. به علاوه، تولید دیگر قطعات الکتریکی به ابتدای دهه ۱۹۶۰ باز می­ گردد